Anlægsgartner

Anlægsopgaver

Belægning og brolægning, herunder anlæg og lægning af fliser.

Lægning af fliser

Ny terrasse
Ny indkørsel
Stier
Parkeringsplads
Opholdsareal
– Trapper
Stier
Opbygning af støttemur

Anlæg af have

Plantning af hæk
Anlæg af græsplæne
Såning af græs
Lægning af rullegræs
Planering
Grubning
Fræsning
Tilsåning

Haveservice

Lad Dansk Hus & Have Service stå for pasning af haven. Haveservice er en landsdækkende service der udføres af en fast lokal anlægsgartner. Du beregner selv pris, booker og betaler online.

Pasning af have og grønne områder

Græsklipning og græsslåning
Trimning af kanter
Hækkeklipning
Ukrudtsbekæmpelse
Beskæring af hæk
Beskæring af æbletræer
Beskæring af frugttræer
Beskæring af træer og buske
Ukrudtsbekæmpelse
Forefaldende havearbejde – book en havemand
Fast haveservice aftale

Beregn pris på lægning af fliser pr. m2 her!

Ring 25 78 28 81

Har du brug for hjælp? Vi er klar med professionel vejledning ved tasterne og på telefon 25 78 28 81 alle ugens dage fra kl. 8.00 – 21.00. Har du brug for en pris eller tilbud, skriv til os i chatten eller send en mail til [email protected]

Anlægsgartner

Vil du ikke betale for meget for en anlægsgartner, brolægger eller entreprenør?

Dansk Hus & Have Service tilbyder landsdækkende anlægsgartner service til markedets skarpeste pris!

Vi tilbyder alt fra mindre jordentrepriser til større anlægsopgaver. Hvad enten der er tale om anlæg af have, græsplæne med rullegræs eller såning af græs, parkeringsplads, opholdsareal, ny terrasse, trapper, stier, støttemure, indkørsel eller om det er vedligeholdelseopgaver i haven fx græsslåning, pasning af have, haveservice, havemand, beskæring eller hækkeklipning, så har vi en professionel anlægsgartner, brolægger eller entreprenør klar, overalt i landet, med de rigtige maskiner; minigraver, minilæsser, rendegraver og en skarp pris.

Skal vi lave din nye have, træterrasse, sti, indkørsel, vej eller p-plads?

Vi tilbyder professionel projektledelse og kvalitetskontrol fra start til slut. Dygtige anlægsgartnere med mangeårig erfaring fra lignende projekter. Fliselægning udført med fokus på kvalitet og holdbarhed. En yderst konkurrencedygtig pris. Spørg os, det kan godt betale sig!

Beregn pris, book og betal online – eller få et godt tilbud!

På de fleste af vores ydelser kan du selv beregne din pris og booke online. Det gælder blandt andet hækklipning, græsslåning, træfældning, beskæring af hæk, havearbejde og ukrudtbekæmpelse. Du kan også bruge vores prisberegner til at få en indikation af prisen på fx en ny terrasse, p-plads eller indkørsel. Eller udregne komplet prisen ved anlæg af have ved nybygger. Tjek fx prisen på på lægning af fliser, opbygning af støttemur, jordarbejde og anlæg af græsplæne, plantning af hæk.

Åbent alle ugens dage

Har du brug for hjælp? Vi er klar med professionel vejledning ved tasterne og på telefon 25 78 28 81 alle ugens dage fra kl. 8.00 – 21.00.

Få et tilbud eller book et møde

Gå ikke glip af markedets skarpeste pris! Har du et større projekt, så book et møde. Vi kommer og gennemgår opgaven med dig og vender tilbage med et tilbud på opgaven. Du er også velkommen til at sende os beskrivelse, tegninger eller billeder, så vurdere vi projektet og giver et uforpligtende tilbud.

Anlægsgartner i hvilke byer?

Dansk Hus & Have Service er landsdækkende og har mere end 100 anlægsgartnere, entreprenører og brolæggere fordelt i hele landet.

Anlægsgartner Århus
Anlægsgartner København
Anlægsgartner Odense
Anlægsgartner Aalborg

Der er på dette tidspunkt ingen kommende begivenheder.

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending