Anlægsgartner

Anlægsopgaver

Belægning og brolægning, herunder anlæg og lægning af fliser. Klik på link for at gå til prisberegner.

Lægning af fliser

Ny terrasse
Ny indkørsel
Stier
Parkeringsplads
Opholdsareal
– Trapper (Få et tilbud)
Stier
Opbygning af støttemur

Anlæg af have

– Haveplan (Få et tilbud)
Træterrasse
Kompositterrasse
Plantning af hæk
Anlæg af græsplæne
Såning af græs
Lægning af rullegræs
Planering
Grubning
Fræsning
Tilsåning
Nedgravning af trampolin

Haveservice

Lad Dansk Hus & Have Service stå for pasning af haven. Haveservice er en landsdækkende service der udføres af en fast lokal anlægsgartner. Du beregner selv pris, booker og betaler online.

Vedligehold og pasning af haver og grønne områder

Græsklipning og græsslåning
Trimning af kanter
Hækkeklipning
Ukrudtsbekæmpelse
Beskæring af hæk
Beskæring af æbletræer
Beskæring af frugttræer
Beskæring af træer og buske
Ukrudtsbekæmpelse
Forefaldende havearbejde – book en havemand
Fast haveservice aftale
Træfældning
Stubfræsning

Beregn pris på lægning af fliser pr. m2 her!

Ring 71 96 90 50

Har du brug for hjælp? Vi er klar med professionel vejledning ved tasterne og på telefon 71 96 90 50 alle ugens dage fra kl. 8.00 – 21.00. Har du brug for en pris eller tilbud, skriv til os i chatten eller skriv til os på [email protected].

Anlægsgartner

Er du på udkig efter en anlægsgartner eller en anden type håndværker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Dansk Hus & Have Service tilbyder nemlig landsdækkende service til priser, der matcher den høje kvalitet af vores arbejde. Vi har mere end 300+ professionelle anlægsgartnere, tømrere, entreprenører og brolæggere fordelt over hele landet. Og de kan løse stort set alle opgaver inden for haveanlæg, tømrerarbejde, enterprise og rengøring.

Få hjælp og pris fra en dygtig anlægsgartner, tømrer, brolægger, entreprenør eller rengøringshjælp

Hos Dansk Hus & Have har vi en anlægsgartner, tømrer, brolægger, entreprenør eller rengøringshjælp til dig, der søger kompetent hjælp til dit hus- eller haveprojekt. Uanset om du har brug for komplet anlæg af have ved nybygget hus, at få lagt fliser, anlagt græsplæne, lagt en træterrasse, opbygget en støttemur eller få nedgravet din trampolin, så har vi hjælpen til dig. Vi har også de rette folk til at hjælpe dig med vedligeholdelse af haven. Vi kan fx tilbyde, at en havemand beskærer dine hække og udfører haveservice, eller at en anlægsgartner anlægger nye smukke arealer i din have. Når du får hjælp fra Dansk Hus & Have Service, skal du desuden ikke tænke på selv at anskaffe det rigtige udstyr til dit projekt. Vores anlægsgartnere, tømrere, brolæggere, entreprenører og rengøringshjælp har nemlig de korrekte materialer og de helt rigtige maskiner og remedier til at fuldende det projekt eller den opgave, du skal have hjælp til. 

Lad os finde den rette anlægsgartner til dig

Står du med spørgsmål som, “hvad koster det at anlægge have”, og har du brug hjælp til et hus- eller haveprojekt, står vi klar. Vi vil nemlig meget gerne give dig et tilbud med en pris for dit projekt og finde den helt rette anlægsgartner eller anden slags håndværker til projektet.

Vi kan give et tilbud med pris på alle slags hus- og have projekter, samt diverse andre ydelser – fra pris på komplette haveanlæg, pris på ny græsplæne, pris på ny træterrasse og fræsning af have til pris på enkeltstående anlægsgartner-opgaver. Vores anlægsgartnere og andre håndværkere har mange års erfaring fra mange forskelligartede projekter. Så vi har uden tvivl en anlægsgartner, en brolægger eller en helt tredje håndværker med erfaring inden for netop din ønskede opgave. 

Når vi finder den rette hjælp til dig, indebærer det professionel projektledelse, mulighed for udarbejdelse af tegning eller haveplan samt kvalitetskontrol fra start til slut. Vores anlægsarbejde er på den måde udført med fokus på kvalitet og holdbarhed – og til en yderst konkurrencedygtig og fordelagtig pris. 

Før vi kan give et tilbud med en pris og finde den helt rigtige anlægsgartner eller anden håndværker til dig, har vi brug for at vide lidt mere om dit projekt. Udfyld derfor meget gerne så meget du kan via knappen nedenfor.

Se priser, book og betal for vores haveservice online

Ved de fleste af vores haveservice ydelser kan du selv beregne din pris og booke online – uanset om det er en ydelse fra en anlægsgartner, brolægger eller en helt tredje slags håndværker. Det gælder blandt andet hækklipning, græsslåning og beskæring af hæk. Alt du skal gøre er at udfylde felterne på siden med den haveservice, du har brug for hjælp til og tilføje den til din kurv. På den måde beregner vi hurtigt en pris for din haveservice – uanset om det er pris for anlægning af have, pris for ny græsplæne eller pris på en anlægsgartner. 

Fang os alle ugens dage

Skal du have fat i en anlægsgartner eller en anden form for hjælp til dit hus- og haveprojekt, står vi til rådighed i de fleste vågne timer af døgnet. Vi sidder nemlig klar ved tasterne og telefonerne  alle ugens dage fra 08:00-21:00. Så tøv ikke med at kontakte os til en hus- eller haveservice snak.

Få et tilbud med pris på haveservice

Har du et større hus- eller haveprojekt, og mangler du fx en anlægsgartner, tømrer eller brolægger til at hjælpe med projektet? Så kan du altid få et uforpligtende tilbud og en pris fra Dansk Hus og Have Service. Når du beder om et tilbud fra os, vil vi gennemgå dit projekt nøje og derefter vende tilbage med et tilbud og en god pris. Har du beskrivelser, tegninger eller billeder af dit projekt, må du meget gerne sende dem med til os. På den måde kan vi hurtigere give dig et tilbud og guide dig til, om du skal have hjælp fra en anlægsgartner eller en anden slags håndværker.

Du får et tilbud med en pris ved at udfylde de felter, du kan, på ‘Få et tilbud’ knappen ovenfor. Vi beregner priser og giver tilbud på alle slags hus- og haveprojekter samt diverse haveservice ydelser – alt fra pris på anlæg af have og pris på diverse anlægsgartner opgaver til pris på rengøring eller fræsning af have.

Anlægsgartner i hvilke byer?

Dansk Hus & Have Service er landsdækkende. Og vi har mere end 300+ anlægsgartnere, entreprenører, tømrer, rengøringsfolk og brolæggere fordelt over hele landet.

Anlægsgartner Århus
Anlægsgartner København
Anlægsgartner Odense
Anlægsgartner Aalborg

Vil du vide mere om, hvad en du skal se efter, når du skal finde en anlægsgartner? Og vide mere om, hvad en anlægsgartner faktisk bliver uddannet til og kan løse af opgaver? Så læs vores anlægsgartner-indlæg. 

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending