Lægning af Fliser

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lægning af Fliser

01/02/2019 - 31/01/2020

Fra kr.279,00

Nu er det tid til lægning af fliser i hele landet!

Fra marts måned og frem til frosten kommer er det tid til lægning af fliser. Dansk Hus & Have Service er klar til at rykke ud og anlægge terrasser, indkørsler, stier og p-pladser over hele landet, til markedets bedste pris, alle hverdage fra kl. 7.00 og 17.00. Du kan beregne pris på lægning af fliser til indkørsel, terrasse, stier, p-plads o.lign her.

Får du os til at lægge fliser er du sikker på at få:

  • Markedets bedste pris fliselægning.
  • Professionel projektledelse og kvalitetskontrol fra start til slut.
  • Dygtige medarbejdere med mangeårig erfaring fra lignende projekter.
  • Kvalitets materialer.
  • Overholdelse af tidsfrister.
  • En fast pris du kan regne med.

Hvordan skal fliserne lægges?

Lægning af fliser gøres efter “best practice”. Vi følger de retningslinjer der er for lægning af fliser. Vi giver garanti og går på ingen måde på kompromis med kvaliteten. Når Dansk Hus & Have Service anlægger en ny terrasse eller indkørsel sørger vi altid for et godt fundament. Terrassen eller indkørslen skal være stabil ved levering, men også i mange år frem. Fundamentet til en terrasse består af et underlag som opbygges af grus og sand. Til indkørsler og på p-pladser bruges stabilgrus, ligesom vi ALTID bruger tykkere fliser. Det er nødvendigt for at modstå det pres der er fra tunge køretøjer. Det første vi gør når der skal anlægges en ny terrasse eller indkørsel er, at vi måler op og graver ud. Efter udgravningen skal der være plads til ca. 20 cm bærelag (bundsikringsgrus), 2-3 cm grus til afretning, samt belægningen. Det betyder at der skal graves ca. 30 cm muldjord af for at opbygge af en stabil terrasse eller indkørsel. Når bunden er klar, stampes hele området med en tung pladevibrator , først herefter begynder vi på lægning af fliser. Beregn pris på DIT projekt lige her… eller kontakt os på 71 96 90 50.

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending