Ring til os på: (+45) 71 96 90 50

Landsdækkende Service til Markedets Bedste Pris
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Plantning af hæk

01/10/2020 - 31/05/2021

Plantning af hæk og klipning af hække

Fra oktober til maj måned kan man plante de fleste barrods hækplanter og alle andre former for hæk. Færdighæk og hæk i potter kan plantes året rundt. Dog anbefales det IKKE at plante midt om sommeren, hvis det er varmt og tørt, eller om vinteren, når der er frost. Dansk Hus & Have Service er klar til at rykke ud og levere hækplanter i topkvalitet, samt plante hækken professionelt, over hele landet. Prøv vores prisberegner, så du kan se hvad det koster at få plantet hæk:

Beregn pris på plantning af hæk og bestil online

 

Hvordan skal hækken plantes?

Barrods hækplanter skal opbevares i den leverede sæk, i skyggen, indtil plantning.

Planterenden skal være ca. 30-40 cm bred og 30 cm dyb. Jorden i bunden af renden skal løsnes for at sikre luftskifte og afdræning. Den løse jord sikrer en hurtig etablering af nye rødder, således at planterne hurtigt gror fast.
Er jorden ikke tilstrækkelig god, anbefaler vi, at der tilsættes grov struktureret sphagnum.  Bruges der sphagnum, er det vigtigt at blande den med muldjorden fra plantestedet.

Vand renden med 20-30 l. vand pr. meter hæk. Fordel evt. resterende jord og afslut med en rive, så det ser pænt og ordentlig ud omkring hækken.

Plantning af bøgehæk

Ved plantning af bøgehæk er der flere ting man skal være opmærksom på. Bøgehækken tåler ikke ret meget træk og kan derfor være svær at få i gang efter plantningen. For at være sikker på at plantningen af bøgehæk bliver vellykket bør man først plante den efter den 10. november og før den 30. april. Bøgeplanterne tåler nemlig ikke udtørring, på den anden side tåler de heller ikke for meget vand de første år, og ligesom andre planter har bøgen også brug for luft i jorden, så det er vigtigt at jorden inden plantning er blevet grubet og løsnet, ligesom jorden omkring de nyplantede bøgehæk planter ikke må gøres hård ved fx stampning.

Plantning af bøgehæk gøres ved at grave et helt spadestik i jorden og lave en lille rende. Bøgehæk planterne skal stå med 25 cm afstand.

Det ikke nødvendigt at gøde de første år, men kompost er rigtig godt og ren kali kan også bruges. Det er meget vigtigt at holde græs og ukrudt helt væk fra bøgehækken, indtil hækken selv sørger for at “skygge” det væk. Bøgehækken skal ikke vandes før planterne er sprunget helt ud og aldrig før den 1. maj. De fleste bøgehække slås ihjel med vand, for planterne kan ikke bruge vand før de er i vækst. Vanding i de første år kan dog være nødvendigt i meget tørre perioder i vækstsæsonen fra midt i maj til sidst i juni.

Plantning af ligusterhæk

Ved plantning af ligusterhæk er der ikke så meget man skal tænke på. Liguster kan trives næsten overalt, både i sol og skygge.

Sted

Anlægsgartner
Danmark

Arrangør

Dansk Hus & Have Service
Telefon:
71969050
E-mail:
mail@danskhusoghaveservice.dk
Hjemmeside:
https://www.danskhusoghaveservice.dk/
Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Landsdækkende service

Administration
Dansk Hus & Have Service ApS
Skrejrupvej 29
8410 Rønde

(+45) 71 96 90 50
CVR-nr: 37396613

Åbningstider
Kontor: Hverdage kl. 8.00-16.00.
Telefon: Alle ugens dage kl. 8.00-21.00.
Online shop: Åben 24/7.
Mini Grusgrav: Hverdage kl. 15.00-18.00 og Lørdage kl. 9-13.

Byer

Dansk Hus & Have Service har mere end 400+ dygtige folk i hele landet og kører blandt andet ud fra nedenstående byer:

København, Århus, Odense, Aalborg, Djursland, Randers, Kolding, Esbjerg, Horsens, Vejle, Roskilde, Herning, Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Holbæk, Sønderborg, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Birkerød, Farum, Ringkøbing, Thisted, Tønder, Haslev, Skanderborg, Aars, Nykøbing Falster, Grenå, Ebeltoft, Kolind og Ryomgård.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Få gode tilbud, tips og ideer.

Vis alle Begivenheder for denne Sted

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending