Få tilbud på snerydning

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Få tilbud på snerydning

11/09/2018 - 31/03/2019

Gratis
Snerydning

Nu er det tid til at få planlagt snerydning for sæson 2018/2019!

Få et tilbud på snerydning fra Dansk Hus & Have Service. Vi står til rådighed 24/7 med de bedste maskiner og motiverede folk. Snerydnings sæsonen løber fra 1. november til 31. marts og vi tilbyder effektiv, hurtig og skånsom snerydning og saltning til offentlige institutioner, boligselskaber og virksomheder i hele landet.

Vi kan tilbyde at rydde dine arealer for sne, samt salte fra 1. november til 31. marts. Du kan vælge om du ønsker rydning af sne og saltning på fastpris abonnement eller pr. gang, begge aftaler er bundne i 12 måneder og betales forud. Vi har professionelt udstyr, små og store maskiner, samt en håndskovl, hvor det kræves.

Tilbud på snerydning og saltning?

Vi tilbyder professionel snerydning og saltning døgnet rundt – i hele landet. Dygtige folk med mangeårig erfaring, vil med det nyeste udstyr og håndkraft om nødvendigt, sørge for snerydning til tiden. Til en yderst konkurrencedygtig pris. Spørg os, det kan godt betale sig!

Beregn pris på snerydning og saltning her.

 

Sted

Hele Danmark
Danmark + Google Map
Telefon:
25782881
Hjemmeside:
https://www.danskhusoghaveservice.dk/

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending