Bliv underleverandør

Dygtige og erfarne anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, tømrere, skovarbejdere og rengøringsfolk søges i hele Danmark.

Kun virksomheder der har eksisteret i mindst 3 år, med dokumentation for deres kunnen.

At blive en af Dansk Hus & Have Service’s underleverandører er gratis og en af de nemmeste måder du kan styrke din virksomhed på.

Kunder du får fra Dansk Hus & Have Service er kunder der allerede har betalt og som er klar til at få deres opgave løst. Du får kunder leveret uden at lave markedsføring eller afgive tilbud.

Og vi gør mere end bare at levere nye kunder – vi tager os også af din planlægning, tilbudsgivning, kommunikation og fakturering.

Kort sagt – vi får din virksomhed til at gro, mens du gør det du er bedst til. Altså passer kunderne.

Og nej, det koster ikke dig noget!

Landsdækkende privat rengøring og erhvervsrengøring. Rengøringshjælp til hovedrengøring og flytterengøring!
Vi klipper hæk i hele Danmark. Så hvad enten du søger hækklipning i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25782881 eller book hækklipningen online! Vi kommer også og klipper hæk i resten af landet, blandt andet i Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, Holbæk, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Ølstykke-Stenløse, Skive, Birkerød, Måløv-Smørumnedre, Farum, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Rønde og på hele Djursland. Mål hækken inde fra stuen med vores kortberegner, beregn pris og book hækklipningen online. Nemmere bliver det ikke!
Anlægsgartner & Entreprenør - Belægning af terrasse, indkørsel m.v.
Landsdækkende Vinduespudser til markedets skarpeste pris. Så hvad enten du søger vinduespudsning i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25 78 28 81 eller book din vinduespudser online!
snerydning of saltning i hele landet. København, Århus, Aalborg og Odense
Vi udføre beskæring af hække i hele Danmark. Så hvad enten du søger hæk beskæring i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25782881 eller book beskæring af hæk online! Vi kommer også og beskære hæk i resten af landet, blandt andet i Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, Holbæk, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Ølstykke-Stenløse, Skive, Birkerød, Måløv-Smørumnedre, Farum, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Rønde og på hele Djursland. Mål hækken inde fra stuen med vores kortberegner, beregn pris og book beskæringen online. Nemmere bliver det ikke!
Landsdækkende græsslåning - Opmål din(e) græsplæne(er)s areal, beregn pris ud fra dine ønsker, book og betal via vores online platform.

FAQ

Dansk Hus & Have Service tilbyder ydelser som anlægsarbejde, belægningsopgaver, tømreropgaver, græsslåning, hækklipning, snerydning, rengøring og andre opgaver inden for hus-, have- og ejendomsvedligehold. Der bliver løbende tilføjet nye ydelser.

Det koster ikke noget at blive underleverandør hos Dansk Hus & Have Service! Vi giver tilbud, laver salgsarbejde, markedsføring, fakturerer og tager os af al forudgående kommunikation med kunden. Når du får tilbudt en opgave, så har kunden allerede betalt og prisen du får tilbudt opgaven til, er en pris hvorfra vi allerede har trukket en lille procentdel til dækning af vores omkostninger.

DU betaler altså ikke noget til Dansk Hus & Have Service og inden du accepterer en opgave ved du præcis, hvor meget du vil tjene.

Bemærk! Hvis prisen på en opgave er lavere end den du selv ville have givet, så er det ganske fair. Vi har lavet alt forarbejdet for dig.

Når vi har en konkret opgave, så ringer vi til dig. Vi fortæller hvad opgaven drejer sig om, hvornår den skal udføres og hvad du får for den. Nogle opgaver er sjovere end andre og vi forventer at du siger ja tak til både de sjove og de mindre sjove.

Klik på “Tilmeld dig her” linket og besvar nogle spørgsmål omkring din virksomhed og de ydelser du kan levere. Når vi har modtaget din ansøgning går vi den igennem. Det er et krav at du har en registreret virksomhed, er kvalitetsbevidst og erfaren indenfor dit område. Vi får mange ansøgninger, så det er vigtigt at du beskriver nøje hvorfor vi lige skal vælge dig.

Når du har udført en opgave sender du os blot en faktura, har du mange opgaver, kan du samle dem og sende en gang om måneden eller som det bedst passer. Herefter vil betalingen blive overført til din bankkonto inden for 3-5 arbejdsdage.

Bliv underleverandør hos Dansk Hus & Have Service

Udfyld formularen herunder

Bliv samarbejdspartner
Fornavn
Efternavn
Er der mere vi skal vide, andre arbejdsområder du dækker, eller har du gode råd og ideer, så kom med dem her.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending