Kurv
Hvad koster det at få lagt fliser i indkørslen? Af en professionel Anlægsgartner?

Skal du finde en anlægsgartner? 5 ting du skal vide

Er græsplanen ujævn og fuld af mos? Er din have vokset fuldstændig til? Eller er fliserne på terrassen så ujævne, at du falder ned af havestolen? Frygt ej – hjælpen er kun et klik væk. Du har brug for en anlægsgartner. Er du i tvivl om, hvad en anlægsgartner egentlig kan, og hvad du kan forvente at måtte betale for en, bør du læse med her.

1. Hvad kan en anlægsgartner?

En anlægsgartner arbejder udendørs med enten grå eller grønne områder. En grå en af slagsen skaber anlæg og arbejder med mange forskellige ting. Lægning af fliser, samt opbygning af støttemure og trapper er klassiske opgaver.

En grøn gartner arbejder med etablering af rullegræs, grønne tage, træer og buske, samt med grøn vedligehold på etablerede grønne områder. Som anlægsgartner kan man håndtere større maskiner, eksempelvis gravemaskiner og minilæssere. Stort set alle opgaver i haver kan en anlægsgartner altså hyres til at udføre.

2. Hvad koster en anlægsgartner?

Det er klart, at prisen afhænger af den opgave, der skal udføres. At lægge fliser på en stor terrasse er en krævende opgave, der er lidt mere omfattende end at klippe hæk.

Vi forsøger dog her at komme med et eksempel, som mange haveejere kan genkende. Og det er klipning af den klassiske bøgehæk.

En gartner fra Dansk Hus & Have Service tager ca. 1.475 kroner inkl. moms for følgende:

  • Klipning af 25 meter bøgehæk på begge sider (max 2 meter høj).
  • Alt haveaffald tages med og bortskaffes.
  • Anlægsgartneren har alt relevant udstyr med sig – alt fra mindre udstyr til stiger og stilladser.
  • Hækklipning er omfattet af håndværkerfradraget.

3. Hvordan bliver man anlægsgartner?

Det kræver en uddannelse på folkeskoleniveau at komme ind på uddannelsen. Man skal mindst have karakteren 02 i dansk og matematik. Det tager fire år og seks måneder at blive anlægsgartner. Uddannelsen veksler mellem praktik- og skoleforløb og kan også tages som en erhvervsuddannelse for voksne.

Uddannelsen er delt op i to grundforløb. 1. del kan tages på alle erhvervskoler, mens 2. del kan tages på 10 skoler rundt i landet. Der afholdes hvert år DM i skills. Læs meget mere om anlægsgartner-uddannelsen.

4. Drop bøvlet – få professionel hjælp

Hvis du er begravet i haveprojekter og hverken har tid eller grønne fingre, bør du hyre en anlægsgartner. Dansk Hus & Have Service tilbyder professionelt anlægsarbejde i hele landet og garanterer et resultat, du bliver glad for. Anlægsgartnere fra Dansk Hus & Have Service er naturligvis alle uddannede og har flere års erfaring med alle former for anlægsarbejde. Og de medbringer selv de nødvendige maskiner og redskaber, der skal til.

5. Find den rette samarbejdspartner

Find din anlægsgartner lige her: Ring til Dansk Hus & Have Service alle dage fra 08:00-21:00 på telefon 71969050 og få rådgivning og et godt tilbud på at udføre dit konkrete haveprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på (+45) 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner