Skal du finde en anlægsgartner? 5 ting du skal vide

Back to Artikler
Anlægsgartner

Skal du finde en anlægsgartner? 5 ting du skal vide

Er græsplanen ujævn og fuld af mos? Er din have vokset fuldstændig til? Eller er fliserne på terrassen så ujævne, at du falder ned af havestolen?
Frygt ej – hjælpen er kun et par klik væk. Du har brug for en anlægsgartner, og det kan Dansk Hus & Have Service hjælpe med!

Men hvilke slags opgaver kan en anlægsgartner løse? Hvad koster det? Og hvor finder du en anlægsgartner? Det bliver du meget klogere på i dette blogindlæg, så læs endelig videre!

1. Hvad kan en anlægsgartner?

En anlægsgartner arbejder udendørs med enten grå eller grønne områder. En grå en af slagsen skaber anlæg og arbejder med mange forskellige ting. Lægning af fliser, samt opbygning af støttemure og trapper er klassiske opgaver. En grøn gartner arbejder med etablering af rullegræs og grøn vedligehold. Som anlægsgartner kan man også håndtere større maskiner, eksempelvis gravemaskiner og minilæssere. Stort set alle opgaver i haver kan en anlægsgartner altså hyres til at udføre.

2. Hvordan finder jeg en dygtig en af slagsen?

Det kan være svært og besværligt at finde en dygtig anlægsgartner. Og det tager hurtigt mange timer at søge nettet tyndt.

Derfor er det en god idé at få hjælp fra en professionel en af slagsen. På få minutter kan du være i gang. Sådan gør du:

  1. Beregn pris på din opgave på Dansk Hus & Haves side og betal online. Eller få et tilbud på din opgave.

  2. I god tid bliver du kontaktet af anlægsgartner. I aftaler præcis, hvornår arbejdet skal udføres.
     

Anlægsgartnere fra Dansk Hus & Have Service er naturligvis alle uddannede og har flere års erfaring med alle former for anlægsarbejde. Og de medbringer selv de nødvendige maskiner og redskaber, der skal til.

3. Hvad koster en anlægsgartner?

Det er klart, at prisen afhænger af den opgave, der skal udføres. At lægge fliser på en stor terrasse er en krævende opgave, der er lidt mere omfattende end at klippe hæk. 

Vi forsøger dog her at komme med et eksempel, som mange haveejere kan genkende. Og det er klipning af den klassiske bøgehæk.

En dygtig anlægsgartner fra Dansk Hus & Have Service tager kun 1.475 kroner inkl. moms for følgende:

  • Klipning af 25 meter bøgehæk på begge sider (max 2 meter høj).
  • Alt haveaffald tages med og bortskaffes.
  • Anlægsgartneren har alt relevant udstyr med sig – alt fra mindre udstyr til stiger og stilladser
  • Hækklipning er omfattet af håndværkerfradraget.

5. Hvordan bliver man anlægsgartner?

Det kræver en uddannelse på folkeskoleniveau at komme ind på uddannelsen. Man skal mindst have karakteren 02 i dansk og matematik. Det tager fire år og seks måneder at blive anlægsgartner. Uddannelsen veksler mellem praktik- og skoleforløb. Uddannelsen er delt op i to grundforløb. 1. del kan tages på alle erhvervsskoler, mens 2. del kan tages på 10 skoler rundt i landet. Læs meget mere om anlægsgartner-uddannelsen

Drop bøvlet – få professionel hjælp

Hvis du er begravet i haveprojekter og hverken har tid eller grønne fingre, så få Dansk Hus & Have Service til at hjælpe. Vi tilbyder gode priser på alt slags anlægsarbejde, og vi garanterer et resultat, du bliver glad for. Find din anlægsgartner fra Dansk Hus & Have Service lige her.

Ring til os alle dage fra 08:00-21:00 på telefon 71 96 90 50. Vi hjælper dig med at bestille en anlægsgartner og rådgiver meget gerne om din konkrete situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Artikler

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending