Kurv

Fyld traileren med sand, flis & træpiller i Mini Grusgrav

Åbningstider i vores mini grusgrav

Hent selv og fyld traileren hos os i vores mini grusgrav:

Forår og Sommer
Hverdag kl. 08.30-13.00
Hverdag kl. 15.00-17.00
Lørdag kl. 9.00-13.00
Søndag lukket
Efterår og Vinter
Hverdag kl. 08.30-13.00
Hverdag kl. 15.00-16.00
Lørdag kl. 9.00-13.00
Fredag og Søndag lukket

Fyld traileren udenfor åbningstid:
Spørg Peter på 40 84 31 24.

Dansk Hus & Have Service
Skrejrupvej 29
8410 Rønde
Tlf. 71 96 90 50

Stokerflis - et billigt alternativ til træpiller. Kun 350 kr. pr ½ m3 ved afhentning.

Mini grusgrav

I vores mini grusgrav i Rønde tæt på Århus, kan du fylde traileren med grus, sand, sten, skærver, spagnum, flis, muld og træpiller. 

Mangler du stabilgrus til en ny indkørsel, strandsand til sandkassen, harpet muld til plænen, plantesække, sphagnum, granitskærver, flis eller træpiller til fyret, så kom forbi vores mini grusgrav og fyld traileren med lige det du har brug for. Det er hurtigt, nemt og billigt. Vi har et stort udvalg af kvalitetsprodukter som vi gerne læsser for dig i vores åbningstid, samt områdets bedste priser. Hent selv sand, grus osv. priser er inkl. moms.

Fyld traileren – Prisliste

Priserne er pr. ½ m3 ved hent selv inkl. moms. Betaling via mobilepay til nummer 701479.
Levering af større og mindre mængder i Århus området, samt på Djursland er muligt. Se vores fyld traileren priser nedenfor.

 • Grå granitskærver - Fyld traileren til områdets bedste pris i vores mini grusgrav

  Grå Granitskærver 11-16 mm

  Kr. 525,00 pr. ½ m3

  Granitskærver i lysgrå med et flot farvespil. Gode til udlægning i bede, stier og indkørsler. I bedene anbefales fiberdug for at mindske ukrudt. Der anbefales et lag på ca. 6 cm.

 • Sorte granitskærver - Hent selv til områdets bedste pris i vores mini grusgrav nær Århus

  Sorte Granitskærver 11-16 mm

  Kr. 525,00 pr. ½ m3

  Granitskærver i sort str. 11-16 mm ligger godt fast og sætter sig ikke i bildæk. Masser af anvendelsesmuligheder, fx til indkørsler, stier og langs husmur som drænende materiale. Vi anbefaler et lag på ca. 6 cm.

 • Røde granitskærver - Fyld traileren til områdets bedste pris

  Røde Granitskærver 11-16 mm

  Kr. 525,00 pr. ½ m3

  Granitskærver i rød harmonerer godt til mange huse. Granitten er velegnet til haven og i indkørsel. I indkørslen skal man sørge for at have et stabilt underlag. Her anbefaler vi stabilgrus, dels på grund af kørefastheden, men også for at mindske forekomst af ukrudt. Anbefalingen er et lag på ca. 6 cm.

 • Grå stenmel

  Grå stenmel 0-2 mm

  Kr. 410,00 pr. ½ m3

  Stenmel er lavet af lysegrå granit som er pulveriseret til 0-2 mm. Stenmel kan bruges som fast belægning eller mellem fliser istedet for fugesand og det er ukrudthæmmende. Bruges ofte til stisystemer, ridebaner, petanquebaner og tennisbaner. Der anbefales et minimumslag på ca. 4-5 cm.

 • Sort Stenmel

  Sort stenmel 0-2 mm

  Kr. 410,00 pr. ½ m3

  Stenmel er lavet af sort granit som er pulveriseret til 0-2 mm. Stenmel kan bruges som fast belægning eller mellem fliser istedet for fugesand og er ukrudthæmmende. Bruges ofte til stisystemer, ridebaner, petanquebaner og tennisbaner. Der anbefales et minimumslag på ca. 4-5 cm.

 • Perlesten - Fyld traileren til områdets bedste pris

  Perlesten 5-8 mm

  Kr. 170,00 pr. ½ m3

  Vaskede perlesten i størrelsen 5-8 mm. bruges ofte til lægning på stier og havegange. Perlesten kendes også fra belægning på kirkegårde. Kan bruges i bede og krukker i stedet for bark og flis. Størrelsen på stenene gør dem nemme at rive i, og det er derved nemt at fjerne nedfaldne blade. Vi anbefaler et lag på 6 cm da det hæmmer ukrudtet.

 • Hvide ærtesten - Hent selv til områdets bedste pris i vores mini grusgrav nær Århus

  Hvide ærtesten 8-16 mm

  Kr. 170,00 pr. ½ m3

  Vaskede ærtesten i størrelse 8-16 mm svarer til ca. en hasselnød i størrelse. Ærtesten er velegnet til belægning på gårdspladser (ca. 6 cm lag), indkørsler, stier og bede. De sidder ikke fast i bildækkene.

 • Hvide Nøddesten

  Hvide nøddesten 16-32 mm

  Kr. 150,00 pr. ½ m3

  Nøddesten i størrelsen 16-32 mm svarende til en valnød i størrelse. Kan bruges til sivedræn eller faskiner og til steder med meget fedtet overflade. Er også velegnet til støbning, hvor der kræves en høj styrke. Bliver desuden anvendt på gårdspladser, indkørsler og som bunddække i havebede.

 • Hvide singels - Fyld traileren til områdets bedste pris

  Hvide singels 32-70 mm

  Kr. 150,00 pr. ½ m3

  Hvide singels sten i størrelsen 32-70 mm. Bruges som pyntemateriale langs husmure og i bede. Velegnet til stenbed og er populære ved sommerhuse. Belægningen er ikke egnet til at gå på.

 • Stabilgrus

  Stabilgrus 0-32 mm

  Kr. 130,00 pr. ½ m3

  Stabilgrus er en blanding af sten og grus, hvor størrelsen varierer fra 0 til 32 mm Det anvendes typisk som bærelag i indkørsler m.v. for at klare vægten af biler. Stabilgrus giver et stabiliserende og drænende underlag inden der lægges afrettersand på. Gruset opnår optimal bæreevne efter komprimering med en pladevibrator.

 • Brolæggersand 0,8 - Hent selv sand Århus til områdets bedste pris

  Hent selv Sand 0-8 mm

  Kr. 110,00 pr. ½ m3

  Brolæggergrus, afrettersand eller 08 grus som det også kaldes, bruges som afretningslag under flisebelægning. Det høje lerindhold bevirker at gruset har en høj bæreevne. Det anbefales, at der bliver brugt ca. 3-4 cm til afretning. Under gruset bør der, ved indkørsel, lægges stabilgrus. Gruset sætter sig med ca. 20% efter komprimering med pladevibrator.

 • Støbesand

  Støbesand 0-4 mm

  Kr. 125,00 pr. ½ m3

  Støbesand er vasket sand/grus hvor alt ler er renset ud. Bruges især til pudsning af sokler og andre støbninger, hvor der ønskes en glat overflade. Med sandkorn i størrelsen 0-4 mm er det muligt at opnå en helt glat overflade. Vasket sand kan også bruges til grusning af fortov eller som jordforbedring i haven. Støbegrus bruges også til beton.

 • Støbemix

  Støbemix 0-16 mm

  Kr. 150,00 pr. ½ m3

  Støbemix består af en blanding af 3 dele grus og 5 dele sten i størrelsen 0-16 mm. Det bruges til støbning hvor der kræves ekstra styrke fx til fundamenter, nedstøbning af stolper, samt sokler. Støbningen giver ikke en glat overflade, men er meget stærk.

 • Strandsand - Hent selv sand i vores mini grusgrav tæt på Århus til billig pris

  Strandsand 0-2 mm

  Kr. 220,00 pr. ½ m3

  Strandsand i kornstørrelse 0-2 mm er perfekt som fugesand til fliser, især grå fliser, da farven matcher fliserne. Det er også perfekt når børnenes sandkasse skal etableres. Det fine hvide sand gør, at det ikke er så beskidt at lege i, ligesom det føles dejligt mellem fingrene. Om vinteren kan det bruges som strøsand på glatte fliser og gangarealer.

 • Harpet muldjord

  Harpet muldjord

  Kr. 150,00 pr. ½ m3

  Harpet muld er jord, som er siet for sten større end 10-20 mm. Perfekt som plantejord i potter og bede. Ligeledes er det næsten et must til jordforbedring og anlæg af græsplæner. Sten i græsplænen kan næsten undgås ved først at lægge et lag almindeligt jord og derefter et lag på min. 5 cm harpet muldjord over. Jorden vil sætte sig med ca. 25%. Fyld traileren på Skrejrupvej 29 i Rønde.

 • Spaghnum grov

  Spagnum Grov 500 L

  Kr. 275,00 pr. ½ m3

  Spagnum kan bruges til mange formål. Til surbundsbede og rododendron og til anlæg af højbede eller andre nye bede i haven. Også godt til jordforbedring. Spagnum er også nyttigt i pottemuld og priklemuld, samt til overvintring af knolde og blomsterløg for vinteren.

 • Champost jordforbedring - Fyld traileren til områdets bedste pris

  Champost jordforbedring

  Kr. 400,00 pr. ½ m3

  Champost jordforbedring er naturlig gødning som fremmer jordens evne til at holde på vand og plantenæringsstoffer. Det er fri for spagnum og godkendt til økologisk dyrkning. Lægger man om foråret, et ca. 5 cm tykt lag Champost Jordforbedring i bede eller langs hækken vil champosten lukke af for lyset og derved forhindre ukrudt i at spire. Lægges Champost Jordforbedring ud om efteråret, vil det beskytte planterne mod frosten igennem hele vinteren.

 • Lys Træflis - Hent selv i mini grusgrav nær Århus til billig pris

  Træflis (lys)

  Kr. 170,00 pr. ½ m3

  Lys træflis er naturligt ufarvet træflis fra fyr/gran. Flisen kan holde 5-6 år afhængig af bundforhold. Flisen er et naturprodukt og derfor biologisk nedbrydelig. Træflis kan anvendes i bede eller ved hæk som værn mod ukrudt. Når du anvender træflis, anbefaler vi at det lægges i et lag på 5-8 cm. så jorden holdes fri for lys og ukrudtet dermed får svært ved at gro.

 • Fyrbarkflis - Fyld traileren til områdets bedste pris

  Fyrbarkflis (mørk)

  Kr. 200,00 pr. ½ m3

  Barkflis er et helt naturligt og dekorativt produkt som holder ukrudt væk i bede og under hække. Barkflis kommer fra selve barken på træerne. Barkflis tilføjer næring til jorden og sørger for flotte, ukrudtfri bede. Det anbefales at udlægge mørk barkflis i et lag på ca. 10 cm for at opnå den optimale effekt af barkflisen.

 • stokerflis

  Flis til stokerfyr (tørt)

  Kr. 350,00 pr. ½ m3

  Stokerflis er et godt alternativ til de dyre træpiller. Det er fremstillet af naturligt kvalitetstræ, uden kviste, grene og nåle. Flisen er tørret og dermed fyringsklar ved afhentning.

Levering af “fyld traileren” materialer fra vores Mini Grusgrav

Udover selv af fylde traileren, kan vi tilbyde levering af større mængder fra vores Mini Grusgrav i Århus området, samt på Djursland. Vi leverer i en omkreds af 35 km fra Rønde.

1-3 m3 koster 950,00 kr. leveret på trailer + materialets pris.
4-9 m3 koster 1450,00 kr. leveret m/aftipning + materialets pris.
10-12 m3 koster 1450,00 kr. leveret m/aftipning + materialets pris.
22-24 m2 koster 1450,00 kr. leveret m/aftipning + materialets pris.

Forudbetaling via faktura. Ring på 71 96 90 50 for bestilling.

Udover fyld traileren – hvad kan vi så hjælpe med?

Vi kan meget mere end at sælge “Fyld traileren” produkter. Dansk Hus & Have Service tilbyder en lang række services og ydelser, der måske også kan være relevante for dig:

Ring endelig til os på telefon 71 96 90 50, hvis vi skal tage en snak om din anlægsopgave.

Fyld traileren med granit, grus, sand, spaghnum og meget andet fra vores Mini Grusgrav. Hent selv sand grus osv. tæt på Århus.
Haveanlæg og 145 m2 IPE træterrasse monteret på jordskruer, opført ved nybygget hus i Virum - Fyld traileren i Rønde. Prøv vores træterrasse prisberegner.

Skal du have lavet ny have, eller ny indkørsel, terrasse eller græsplæne, så få et forpligtende tilbud på nyt haveanlæg

Haveanlæg gennem os inkluderer rådgivning, projektledelse, sikkerhed og ikke mindst prioritering af netop dit projekt.

Ønsker du at skabe det perfekte uderum, så hus, have, indkørsel og evt. træterrasser går op i en højere enhed? Så tag os med på råd! Det kræver nemlig både viden, erfaring og indsigt at skabe det perfekte haveanlæg og derfor giver det tryghed at have en god rådgiver ved sin side.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få lavet præcis den have som passer til dig, din familie, dit hus og ikke mindst din økonomi. Er det haveanlæg ved nybyggeri, så klik på linket og læs mere om hvad vi kan tilbyde der.

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending