Kurv
Gør din bolig salgsklar!

Gør din bolig salgsklar!

Tænker du på at sælge? Vi gør din bolig salgsklar!

Når du har besluttet at sælge dit hjem, er det sidste du ønsker, at bruge penge på at friske det op. Men for at få det bedste afkast af din investering – og for at undgå at skræmme potentielle købere væk – skal du sikre dig, at dit hjem tager sig ud fra sin bedste side, når det rammer markedet.

Udover maling og småreparationer, er en ordentlig oprydning, en hovedrengøring og en opfriskning af haven en billig, men meget effektiv investering i et salg.

Fjern rod

Mange hus sælgere er ikke klar over hvor mange ting de har, og hvordan det afskrækker de fleste købere. En god tommelfingerregel er at slippe af med 50 procent af dine ting. Det omfatter bøger, møbler og pynteting. Rum med færre ting fremstår større. Sofaborde, køkkenborde, vindueskarme og andre overflader bør ryddes for familie fotos, planter og nips. Sørg også for at lægge eventuelle personlige effekter væk – barbermaskiner, hårtørrer, shampoo flasker og tandbørster – før fremvisninger.

Få en professionel hovedrengøring og hold derefter rent

Vask vinduerne indvendigt og udvendigt. Gør rent, støvsug og afvask alle overflader, døre, karme og låger. Afkalk badeværelset, gør køkkenet grundigt rent, også indvendigt i skabene, køleskabet og ovnen. En hovedrengøring er vigtig, fordi det er detaljerne som folk lægger mærke til, når de kigger på nyt hus eller lejlighed. Og hvad sælger bedre end en ren og velduftende bolig! En hovedrengøring er en stor omgang og en 2 værelses lejlighed på 70 m2 tager normalt 5-6 effektive timer inkl. skabe, ovn og køleskab. Et hus på 140 m2 tager den dobbelte tid. Er det for meget selv at stå med, så er der hjælp at hente. Vi tilbyder professionel hjælp til hovedrengøring, ligesom vi kan holde det ved lige ved at komme ugentligt og udføre almindelig rengøring.

Gør haven indbydende

Haven er ofte det første indtryk køberen får af et hus. Det er derfor vigtigt at den fremstår velplejet og indbydende. Det er en god idé at hækken er pænt klippet, at have- og flisearealer er fri for ukrudt, samt at græsset er nyklippet uge for uge. Har du en terrasse med en markise, vil det også give god mening at få markisen rengjort for at skabere et renere, pænere og mere indbydende syn, når besøgende kigger sig omkring i haven. Har du store træer der skygger, så få dem fældet. Får du det ikke gjort selv, eller er haven vokset dig over hovedet. Så book en havemand, bestil en hækklipning og få græsset slået. Det er en lille investering i et hurtigt salg!

Vi gør din bolig salgsklar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Få et tilbud

Få et tilbud

OBS! Vi laver som udgangspunkt ikke tilbud på hækklipning, stubfræsning, havearbejde, rengøring og andre ydelser som nemt kan bookes online.

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending