Kurv

Gør rent, puds vinduer eller slå græs fra din computer

Alle har prøvet at søge efter en professionel serviceudbyder online. Og mange har sikkert gjort det for at finde nogen til at gøre rent, pudse vinduer eller slå græs. Men det kan være enormt forvirrende at forholde sig til alle de forskellige udbydere, priser, betingelser osv.

Dansk Hus & Have Service, Danmarks nye centrum for booking af serviceydelser online, har taget det at bestille en professionel serviceudbyder, et skridt videre.

Du kan nu, ganske afslappende sidde i din sofa med din bærbare eller din iPad i skødet, beregne pris på din opgave og beslutte dig for hvornår du vil have gjort rent, slået græs, pudset vinduer eller hvad der nu trænger. Du behøver ikke ringe rundt, få et tilbud eller bekymre dig for om du kan nå at få det gjort. Vi HAR tid, når det passer dig.

Ved hjælp af ganske få oplysninger beregner vi din pris, du skal blot beslutte om du ønsker ydelsen én gang eller gentagne gange og så selvfølgelig give os adressen.

Dansk Hus & Have Service sørger så for, at en lokal serviceudbyder ordner opgaven for dig. Kan du også få dine naboer til at tilmelde sig, giver vi dig rabat på ydelserne.

Fordelen ved at booke gennem Dansk Hus & Have Service er, at du kan booke flere forskellige ydelser indenfor hus og have på ét sted. Og der bliver løbende tilføjet nye ydelser. Plus at Dansk Hus & Have Service er landsdækkende, så uanset hvor du bor i landet og om du fx har sommerhus i den anden ende af landet, så kan du administrere det hele gennem Dansk Hus & Have Service.

Dansk Hus & Have Service er dit one-stop-shopping-center for alle serviceydelser til hus og have. Du kan administrere alle dine hverdags opgaver, finde de bedste serviceudbydere og vigtigst af alt du får en god pris og en fast tidsplan der passer til DINE behov. Så nu kan du, én gang for alle, tjekke opgaverne af på din liste og få tingene gjort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på (+45) 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner