Kurv
Hvad koster det at få lagt fliser til terrasse? Pris fra anlægsgartnere og brolæggere.

Hvad koster det at få lagt fliser til terrasse?

Hvad koster en ny terrasse?

Drømmer du om at få lagt fliser på din terrasse? Så vil du selvfølgelig gerne vide, hvad du skal regne med at betale for det. Der kan desværre ikke gives en samlet pris på opgaven, da prisen på fliser til en terrasse kan være helt forskellig fra prisen på en anden terrasse.

Inden du giver dig i kast med at få et tilbud på fliselægning, er det en god idé, at du får et overblik over, hvor meget du har råd til at bruge på en ny terrasse. Når du er bekendt med dit budget, bliver det nemmere for dig at finde ud af hvilken type terrasse, du skal gå efter.

Pris på ny terrasse

Hvad koster det at få lagt fliser? For at få en fast pris på fliser til din terrasse skal du overveje følgende:

 • Arealet af terrassen
 • Type af sten eller fliser
 • Størrelsen på stenene eller fliserne
 • Lægger du fliserne selv, eller hyrer du et firma til opgaven?

Prisen for din terrasse tager udgangspunkt i ovenstående faktorer. Der er nemlig stor forskel på timeprisen hos de forskellige fagmænd ligesom fliserne har en vidt forskellig kvadratmeterpris. Eksempelvis er herregårdssten og betonfliser meget billigere end andre flisetyper såsom skifersten og granitfliser.

Hyrer du en brolægger eller anlægsgartner til at lægge fliser på din nye terrasse, skal du ligeledes være opmærksom på, at prisen kan variere på baggrund af andre faktorer. Det kan fx koste ekstra, hvis du allerede har en terrasse med fliser, der skal fjernes, inden arbejdet kan påbegyndes.

Hvis fliserne ydermere skal lægges i et specielt mønster, vil det ligeledes have en indflydelse på tilbuddet. Prøv vores prisberegner til terrasse her, for at finde ud af hvad det koster at få lagt fliser. Vi har også en prisberegner, såfremt du drømmer om en terrasse i sandsten. Eller måske er det i stedet en træterrasse eller en tagterrasse du skal have?

Priseksempel – Ny terrasse pris pr. m2

Arealet på din ønskede terrasse kan variere afhængig af pladsen og dine ønsker. Det kan være en terrasse på eksempelvis 50 m2 eller 200 m2. Derfor er det store spørgsmål: Hvad koster det at få lagt fliser til terrasse?

Herunder kan du se et par priseksempler, så du kan få en fornemmelse for prisen for fliserne.

 • Terrasse på 50 m2: Cirkapris mellem 6.250 kroner og 40.000 kroner.
 • Terrasse på 200 m2: Cirkapris mellem 25.000 kroner og 160.000 kroner.

For at komme frem til ovenstående tal har vi kigget på gennemsnitsprisen pr. m2 inkl. moms for følgende fliser og belægningssten:

 • Betonfliser: Cirka 125 kroner pr. m2 fliser.
 • Herregårdssten: Cirka 125 kroner pr. m2 fliser.
 • Sandsten: Cirka 300 kroner pr. m2 fliser.
 • Holmegårdssten: Cirka 500 kroner pr. m2 fliser.
 • Granitfliser: Cirka 625 kroner pr. m2 fliser.
 • Skifersten: Cirka 800 kroner pr. m2 fliser.

Disse tal er kun prisen på selve fliserne og ikke prisen på lægning af fliser pr. m2.

Sådan lægges fliser på en terrasse

Vil du selv lægge fliser på en terrasse, kan du følge denne trin-for-trin guide:

 • Start med at grave omkring 30 centimeter ned.
 • Placer stabilgrus på området.
 • Gruset skal udglattes med en pladevibrator.
 • Vær opmærksom på at der skal være et fald væk fra ejendommen på cirka 1 centimeter pr. meter.
 • Læg afrettergrus på arealet.
 • Fliselægningen kan nu igangsættes. Anvend snore for at opnå den rette højde på fliselægningen.
 • Fliserne skal lægges med et lille mellemrum, så der fremkommer en fuge.
 • Put fugesand mellem fliserne ved at feje det ned i fugerne med en kost. Dette skal gøres flere gange i løbet af de næste 14 dage.

Det lyder umiddelbart nemt at lægge fliser, men det er hårdt arbejde, der kræver meget præcision. Du sparer penge ved selv at lægge fliser, men er du usikker, bør du henvende dig til en fagmand, der kan hjælpe. Hvis fliserne ikke lægges korrekt, vil du højst sandsynligt opleve, at din terrasse skrider.

Vil du lave ny indkørsel, så husk at terrassefliser ikke kan lægges i indkørsel. Her skal fliserne være tykkere. Det vil anlægsgartnere og brolæggere vide.

Tip: Få den bedste pris på lægning af fliser til din terrasse

Den billigste løsning er naturligvis at lægge fliserne selv. Men det er hårdt arbejde, der kræver, at du ved, hvordan du lægger fliserne, er grundig, samt, at du har al værktøjet. Har du ikke det nødvendige værktøj, skal du enten købe eller leje det.

Det kan være en god idé at få et tilbud på fliselægning fra en fagmand, når fliser skal lægges på en terrasse. Du kan også gøre brug af vores prisberegner, der giver dig et indtryk af, hvad den samlede pris ender på.

Tilbud på fliselægning til din terrasse

Vi håber, at ovenstående har givet dig et nogenlunde indblik i: Hvad koster det at få lagt fliser til terrasse? Du kan derfor nu give dig i kast med at indhente et tilbud fra forskellige virksomheder med brolæggere og anlægsgartnere.

Derudover kan du altid få et godt tilbud fra os, når det kommer til lægning af fliser på terrasse. Vi har markedets bedste priser samt fokus på at levere arbejde i høj kvalitet og god service.

Når du har fået et tilbud og valgt et firma til opgaven, kan du komme i gang med at få den terrasse, du har drømt om. Hvis du skal have lagt fliser i indkørsel, er det en god idé at få et samlet tilbud med pris for lægning af fliser fra det samme firma. Det kan spare dig en del penge, da prisen pr. m2 bliver lavere.

Vil du have et uforpligtende tilbud på at få lavet ny terrasse?

Dansk Hus & Have Service kan hjælpe med professionel udførelse og gode priser på at få lagt fliser. Få et godt tilbud på fliselægning med udgangspunkt i de fliser eller sten du drømmer om.
Ring på telefon: 71 96 90 50 eller klik her for at sende beskrivelse af dit projekt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på (+45) 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner