Kurv
Trampolin - 6 gode råd til dig der skal købe en trampolin

6 gode råd til dig der skal købe trampolin

Det kan virke som en jungle med de mange forskellige trampolin-mærker og modeller, der findes. Og så kan det være svært at gennemskue, hvilken trampolin der er den rigtige for lige netop jeres familie.

Dét valg vil vi gerne gøre lettere for dig! Derfor har vi samlet lidt gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du køber en trampolin – råd, som sikrer dig kvalitet til en rimelig pris.

1. Hvad skal du kigge efter ved en trampolin?

Når du vælger trampolin, skal du først og fremmest holde øje med, om sikkerheden er i orden. Og sørge for ikke at gå ned på kvaliteten. Du skal altså gå efter trampoliner af god kvalitet og høj sikkerhed.

2. Sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd

En trampolin af god kvalitet har en solid konstruktion, et højt sikkerhedsnet og brede kantmåtter, som kan afbløde fald og minimere risikoen for skader. Du skal derfor gå efter en kvalitetstrampolin og gerne en nedgravet model, hvis du ønsker høj sikkerhed. Hos Børneulykkesfonden har de desuden samlet række gode råd til at undgå ulykker på trampolinen – blandt andet skal mindre børn altid skal have en forælder med sig.

3. Husk god vedligehold og regelmæssigt sikkerhedstjek

Når du først har købt en trampolin, er det vigtigt, at du vedligeholder den og giver den et regelmæssigt sikkerhedstjek. På den måde fortsætter du med at holde sikkerheden i top og undgå skader. Tjek f.eks., om fjedrene virker korrekt, at der ikke er løse skruer, huller i dugen eller andre defekte dele. Tjek også, om placeringen af trampolinen i haven er den rigtige. Der skal helst være god plads rundt om, og så skal der være god afstand til hårde genstande. Får du nedgravet trampolinen, er der ikke så langt for børnene at falde og lavere risiko for skader, som hvis du køber en stående model.

4. God kvalitet giver længere holdbarhed

Vælger du en trampolin af god kvalitet, holder den også længere end typer af billigere materialer. Og da en trampolin fungerer fremragende som både underholdning for børnene og som en effektiv motionskilde for voksne på lige fod med en tur på jernhesten, bliver holdbarheden hurtigt begrænset, hvis ikke du går efter en i god kvalitet.

Du kan spotte, om en trampolin er af god kvalitet ved at se på dens konstruktion, syninger og fjedre. Hvis den består af en solid stålkonstruktion, dugen af slidstærke syninger og lange fjedre med god galvanisering er det tegn på en god trampolin. Sådan en trampolin kan godt holde til at stå udenfor året rundt. Men du forlænger dens levetide ved at tage trampolindug, kantmåtter og fjedre inden for i vintersæsonen.

5. Nedgrav din trampolin og øg sikkerheden

Nedgravede trampoliner er generelt de mest sikre på markedet. En nedgravet trampolin betyder nemlig, at du minimere risikoen for, at ungerne falder ud over kanten. Selvom du vælger den nedgravede model, er det også en god idé at have et sikkerhedsnet. Et sikkerhedsnet skal sættes ordentligt på og eftertjekkes, så det virker efter hensigten.

6. Få hjælp til nedgravning og montering

Når du køber din trampolin hos Dansk Hus & Have Service, kan du også få hjælp til montering og nedgravning af trampolin. Du booker blot hjælp til montering og nedgravning online. Så ringer vi dig op senest tre hverdage efter og aftaler tidspunktet for montering.

Hvis du har brug for hjælp til at lægge et underlag under din trampolin, f.eks. ved lægning af rullegræs eller såning af græs, hjælper vi dig også med det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på (+45) 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner