Medarbejder til brolægning søges

Medarbejder med erfaring indenfor brolægning søges!

Vi er anderledes end noget du har prøvet før

Dansk Hus & Have Service har meget travlt og søger derfor en dygtig, erfaren og selvstændig medarbejder til flise- og brolægningsarbejde, samt til lejlighedsvist etablering, renovering og vedligehold af haver og anlæg.

Vi sætter en ære i at levere et flot håndværksmæssigt stykke arbejde. Hver gang. Så har du ambitioner, drive og faglig stolthed, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi har udgangspunkt i Ryomgård, men kører ud til opgaver i hele Midtjylland.

Dansk Hus & Have Service tilbyder

 • En rigtig god løn efter kvalifikationer.
 • Mange forskelligartede arbejdsopgaver, hvor ingen dage er ens.
 • Egen firmabil.

Vi tilbyder en spændende dagligdag med mange alsidige og selvstændige arbejdsopgaver og gode arbejdsforhold. Du får masser af ansvar og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø præget af fart over feltet, initiativ og faglighed.

Vi har alt det nyeste grej, herunder minilæsser, minigraver, flisevogn og andre hjælpemidler der er med til at gøre arbejdet nemmere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Anlægsopgaver ved nybyggerier, herunder fliser, støttemure, trapper, kantstene, anlæg af græsplæner, plantning af hæk og lignende.
 • Renovering af ældre haver og områder.
 • Vedligehold med hækklipning, beskæring, græsslåning og lignende.

Din profil

 • Du har en god praktisk viden indenfor belægning og anlægsarbejde.
 • Du er struktureret, kvalitetsbevidst og sætter en ære i at arbejdet udføres korrekt og til tiden.
 • Du har overblik, er punktlig samt effektiv i den daglige arbejdsgang.
 • Du har gode samarbejdsevner og er en god kollega.
 • Du er positiv, hjælpsom af natur, mødestabil og spreder godt humør.
 • Du har kørekort, eventuelt trailerkort og er vant til at betjene diverse entreprenørmaskiner.

Hvis du har lyst til et spændende job med mange udfordringer, er der ingen grund til at vente. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til [email protected] eller ring og få en snak med Peter på telefon 40 84 31 24.

Vi glæder os til at høre fra dig.

—-

Dansk Hus & Have Service ApS
Platanvej 3
8550 Ryomgård

Tlf: 25 78 28 81
[email protected]
www.danskhusoghaveservice.dk

Landsdækkende privat rengøring og erhvervsrengøring. Rengøringshjælp til hovedrengøring og flytterengøring!
Vi klipper hæk i hele Danmark. Så hvad enten du søger hækklipning i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25782881 eller book hækklipningen online! Vi kommer også og klipper hæk i resten af landet, blandt andet i Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, Holbæk, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Ølstykke-Stenløse, Skive, Birkerød, Måløv-Smørumnedre, Farum, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Rønde og på hele Djursland. Mål hækken inde fra stuen med vores kortberegner, beregn pris og book hækklipningen online. Nemmere bliver det ikke!
Anlægsgartner & Entreprenør - Belægning af terrasse, indkørsel m.v.
Landsdækkende Vinduespudser til markedets skarpeste pris. Så hvad enten du søger vinduespudsning i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25 78 28 81 eller book din vinduespudser online!
snerydning of saltning i hele landet. København, Århus, Aalborg og Odense
Vi udføre beskæring af hække i hele Danmark. Så hvad enten du søger hæk beskæring i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle eller Roskilde. Så ring til Dansk Hus & Have Service på telefon 25782881 eller book beskæring af hæk online! Vi kommer også og beskære hæk i resten af landet, blandt andet i Hørsholm, Helsingør, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup, Slagelse, Hillerød, Sønderborg, Holbæk, Svendborg, Hjørring, Frederikshavn, Nørresundby, Ringsted, Haderslev, Ølstykke-Stenløse, Skive, Birkerød, Måløv-Smørumnedre, Farum, Skanderborg, Ebeltoft, Grenå, Rønde og på hele Djursland. Mål hækken inde fra stuen med vores kortberegner, beregn pris og book beskæringen online. Nemmere bliver det ikke!
Landsdækkende græsslåning - Opmål din(e) græsplæne(er)s areal, beregn pris ud fra dine ønsker, book og betal via vores online platform.

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending