Om Dansk Hus & Have Service ApS

Om Dansk Hus & Have Service

Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor villa-, sommerhusejere, lejere, ejendomsselskaber, skoler, institutioner og virksomhedsejere indgår i et win-win forhold med entreprenører, vinduespudsere, anlægsgartnere og rengøringsfirmaer.

Grund- og virksomhedsejere kan nemt beregne pris, bestille og administrere deres opgaver online, mens Dansk Hus & Have Service’s samarbejdspartnere bliver forsynet med betalende kunder uden forudgående besøg, tilbudsgivning, fakturering, inkassering, markedsføring m.v.

Konceptet
Konceptet er skabt fordi digitale formidlingsløsninger er godt i gang med at vende op og ned på forbrugsvaner verden over og fordi den form for løsninger vil komme til at præge mange ydelser i fremtiden. Til gavn for både forbruger og samarbejdspartner. Vi benytter os ikke af løs arbejdskraft, men indlemmer etablerede virksomheder i vores online formidlingsplatform.

Vores værdier

  • Effektivitet – Vi sparer vores kunder for besværet med at tage kontakt til diverse udbydere, indhente tilbud og sammenligne priser, ved at stille vores online platform til rådighed.
  • Rimelighed – Vi tror på en fair prisfastsættelse, der gavner både ejendommens ejer og entreprenøren.
  • Bekvemmelighed – For kunden skal det at bruge Dansk Hus & Have Service til at beregne, bestille og betale for vedligeholdelse af en ejendom, hus eller have skal være nemmere end at gøre det selv. For samarbejdspartneren er det nemmere at bruge os end at finde kunden selv. Timer til besøg, tilbudsgivning og markedsføring er sparet.

Vores mission

Vi vil via vores online platform hjælpe med at forbedre vores samarbejdspartneres effektivitet og understøtte deres virksomhed, samtidig med at vi hjælper vores slutkunder til hurtigt, nemt og gennemskueligt at få løst deres opgaver via lokale entreprenører.


Adresse: Drasbeksgade 17A, 8560 Kolind, Denmark

CVR-nr: 37396613

Telefon: (+45) 71 96 90 50

FÅ ET TILBUD ELLER BOOK ET MØDE

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
Sending