Kurv

Om os

Vi hjælper vores kunder med at spare penge, håndværkeren med at tjene penge og sammen skåner vi miljøet for gennemsnitligt 15 kg CO2 udledning pr. ordre!

Vores rejse begyndte i 2015

Beregn pris, book & betal

Ideen til Dansk Hus & Have Service opstod ud fra en vision om at gøre det at bestille en simpel ydelse som græsslåning, hækklipning og rengøring, nemmere, hurtigere og billigere. Deraf opstod grundstenen i vores virksomhed, nemlig prisberegneren. Med den sparer vi hver dag miljøet for flere tusinde kilometers unødvendig kørsel, ligesom både kunde og håndværker sparer tid og penge.

Dansk Hus & Have Services kontor
Dansk Hus &Have Services Udehold
Det perfekte match til en travl hverdag

Book online! Så klarer vi resten

Hver dag hjælper vores prisberegnere kunder til hurtigt, nemt og gennemskueligt at få løst deres opgaver eller projekter. 5 minutter i sofaen om aftenen. Længere tid tager det ikke at bestille en stubfræsning eller opsætning af et nyt hegn

Den normale proces når man skal have udført en opgave er at man ringer til forskellige håndværkere. De kommer forbi til en snak og sender efterfølgende (hvis de husker det) et tilbud. Inkluderet i håndværkerens pris er den forbrugte tid til kørsel, møde og tilbudsgivning. Med vores løsning skal håndværkeren udføre opgaven til en lavere pris, men til gengæld har han sparet tid på unødvendig kørsel, møde og tilbudsgivning.  

Lavere pris, større sikkerhed og fuld gennemskuelighed

Kvalitet til markedets bedste priser

Vores arbejde udføres af mindre virksomheder, men det er Dansk Hus & Have Service du handler med. Vores anlægsgartnere, tømrere, brolæggere og andre håndværkere har alle en kontrakt med os og vi fungerer som sparringspartner og eksternt kontor. Vi leverer opgaver og sørger for tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration.

Brolægning udføres af Dansk Hus & Have Service i hele landet

Vi er klar til at hjælpe

Christina Fisker

Salg
"De bedste kunder er de tilbagevendende kunder. Kunder der fortæller deres venner om vores ydelser og bringer nye kunder til."

Peter Kristensen

Projektledelse
"Vi kommer tæt på kunderne og lytter til deres behov. Så tæt at vi kan fortælle dem hvad de har brug for, før de selv ved det."
Vi har fået lavet støttemurer i en super kompliceret have. Peter som var projektleder kom med gode løsninger på hvordan det kunne gribes an. Alletiders - God oplevelse.
Maria Ekmann Knudsen
Højbjerg
Anlæg af ny have. Tommy og hans folk, har lavet en fantastisk fin have til mig. God behandling hele vejen igennem.
Ivan Frederiksen
København S
Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Få et tilbud

Få et tilbud

OBS! Vi laver som udgangspunkt ikke tilbud på hækklipning, stubfræsning, havearbejde, rengøring og andre ydelser som nemt kan bookes online.

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Størst tilladte upload: 268.44MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending