Om Dansk Hus & Have Service ApS

Om Dansk Hus & Have Service

Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor private, ejendomsselskaber, boligforeninger, skoler, institutioner og virksomheder indgår i et win-win forhold med dygtige og erfarne virksomheder indenfor entreprenør-, anlægsgartner-, brolægger-, håndværker- og rengøringsbranchen. Alle underleverandører er etablerede virksomheder, der er nøje udvalgt og der foretages løbende kvalitetskontrol.

Egen anlægsgartner afdeling

I Midtjylland har Dansk Hus & Have Service, udover underleverandører, sit eget hold, bestående af anlægsgartnere og entreprenører, der beskæftiger sig med alt fra nyanlæg og renovering til vedlighold af haver, skovarbejde, grønne anlæg og ejendomsservice.

Som kunde kan du nemt selv beregne pris, booke og administrere opgaver online. Ved større opgaver, kommer vi og besigtiger opgaven, hvorefter der afsendes et udspecificeret og uforpligtende tilbud afsted.

Fordele

Ved at handle med os, får du en lavere pris, end når du handler direkte med underleverandøren. Hvordan kan det lade sig gøre?

Vi forsyner vores underleverandører med betalende kunder og de sparer tid og omkostninger i forbindelse med tilbudsgivning, fakturering, inkassering og markedsføring. Samtidig nyder de godt af de stordrifts fordele der er, når de arbejder gennem os. Og ofte er vi også deres største kunde. Derfor!

Konceptet

Konceptet er skabt for at gøre der nemt for både leverandører og forbrugere. Vi benytter os ikke af løs arbejdskraft, men indlemmer etablerede og velrenommerede virksomheder i vores online formidlingsplatform.

Vores værdier

Effektivitet
Vi sparer vores kunder besværet med at tage kontakt til diverse leverandører, indhente tilbud og sammenligne priser, ved at stille vores online platform og markedets bedste priser til rådighed. Vores underleverandører sparer tid til tilbudsgivning og markedsføring, og kan i stedet koncentrere sig om det de er bedst til, nemlig at udføre håndværksmæssigt arbejde.

Rimelighed
Vi tror på en fair prisfastsættelse, der gavner både kunden og underleverandøren. Kunden får opgaver løst til en fair pris og underleverandøren får serveret betalende kunder uden forudgående markedsføring og tilbudsgivning.

Bekvemmelighed
For kunden skal det at bruge Dansk Hus & Have Service til at beregne, bestille og betale for etablering, renovering eller vedligehold af ejendom, hus og have, være nemmere end at gøre det selv. For underleverandøren skal det være nemmere og billigere at bruge os, end at finde kunden selv. Timer til besøg, tilbudsgivning og markedsføring er sparet.

Tryghed
For kunden er det en ekstra sikkerhed, at handle med Dansk Hus & Have Service. Er der problemer med udførelsen eller andet undervejs, er vi på som projektledere hele vejen igennem. Og underleverandøren, bliver først betalt når kunden er tilfreds med arbejdet. For underleverandøren er der sikkerhed i form af, at kunden HAR betalt inden udførelsen.

Vores mission

Vi vil via vores online platform hjælpe med at forbedre vores underleverandørers effektivitet og understøtte deres virksomhed, samtidig med at vi hjælper vores kunder til hurtigt, nemt og gennemskueligt at få løst deres opgaver via lokale entreprenører. Til markedets bedste pris.


Adresse: Drasbeksgade 17A, 8560 Kolind, Denmark

CVR-nr: 37396613

Telefon: (+45) 71 96 90 50

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending