Om Dansk Hus & Have Service ApS

Om Dansk Hus & Have Service

Dansk Hus & Have Service har skabt et unikt online system, hvor private, ejendomsselskaber, boligforeninger, skoler, institutioner og virksomheder indgår i et win-win forhold med dygtige og erfarne virksomheder indenfor entreprenør-, anlægsgartner-, brolægger-, håndværker- og rengøringsbranchen. Alle underleverandører er etablerede virksomheder, der er nøje udvalgt og med hvem vi har et meget tæt samarbejde, ligesom vi løbende foretager kvalitetskontrol.

Som kunde kan du nemt selv beregne pris, booke og administrere opgaver online. Ved større opgaver, kommer vi gerne og besigtiger opgaven, hvorefter der afsendes et udspecificeret og uforpligtende tilbud afsted.

Fordele v/større projekter

Ved at handle med os, fremfor direkte med en anlægsgartner eller entreprenør, er du sikret lavere pris, bedre gennemskuelighed og større sikkerhed for at dit projekt bliver udført til punkt og prikke. Hvordan kan det lade sig gøre?

Lavere pris gennem central administration, forudbetaling og stordriftsfordele
Vi forsyner vores underleverandører med betalende kunder og de sparer tid og omkostninger i forbindelse med markedsføring, tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration, da det alt sammen varetages centralt af os. Via forudbetaling sikrer vi os mod tab, hvilket er med til at holde vores priser nede, ligesom både kunder og underleverandører nyder godt af de stordrifts fordele der er, når man arbejder sammen med os.

Bedre gennemskuelighed med professionel tilbudsgivning
Vi sørger for, via nøje udregnede og detaljerede tilbud, at du er helt på det rene med, hvad du har bestilt og hvad hvert enkelt element koster. Ønsker du mere arbejde udført undervejs, er du derfor ikke i tvivl om hvad det koster, da du kender hvert elements stk. pris.

Stor sikkerhed for effektiv udførelse og prioritering
Når du forudbetaler, typisk 2/3 af projektets pris, lægges pengene i depot hos os. Underleverandøren bliver først betalt når arbejdet er færdiggjort, godkendt og sidste rate er betalt af dig. Det sikrer effektiv udførelse og prioritering af netop dit projekt. Entrerer du i stedet direkte med en anlægsgartner eller entreprenør og der undervejs opstår gnidninger, misforståelser eller ligefrem dårligt udført arbejde, så kan det blive svært at få projektet kørt til ende. Med os som mellemled, kan vi træde til som mægler og vurdere arbejdet undervejs. I yderste konsekvens har vi den mulighed, at udskifte hele holdet med et andet. Uden nogen form for økonomisk konsekvens.

Egen anlægsgartner afdeling

I Midtjylland har Dansk Hus & Have Service, udover underleverandører, sit eget hold, bestående af anlægsgartnere og entreprenører, der beskæftiger sig med alt fra nyanlæg og renovering til vedlighold af haver, skovarbejde, grønne anlæg og ejendomsservice.

Konceptet

Konceptet er skabt for at gøre der nemt og sikkert for både leverandører og forbrugere. Vi benytter os ikke af løs arbejdskraft, men indlemmer etablerede og velrenommerede virksomheder i vores online formidlingsplatform.

Vores værdier

Effektivitet
Vi sparer vores kunder besværet med at tage kontakt til diverse leverandører, indhente tilbud og sammenligne priser, ved at stille vores online platform og markedets bedste priser til rådighed. Vores underleverandører sparer tid til tilbudsgivning og markedsføring, og kan i stedet koncentrere sig om det de er bedst til, nemlig at udføre håndværksmæssigt arbejde.

Rimelighed
Vi tror på en fair prisfastsættelse, der gavner både kunden og underleverandøren. Kunden får opgaver løst til en fair pris og underleverandøren får serveret betalende kunder uden forudgående markedsføring og tilbudsgivning.

Bekvemmelighed
For kunden skal det at bruge Dansk Hus & Have Service til at beregne, bestille og betale for etablering, renovering eller vedligehold af ejendom, hus og have, være nemmere end at gøre det selv. For underleverandøren skal det være nemmere og billigere at bruge os, end at finde kunden selv. Timer til administration, tilbudsgivning og markedsføring er sparet.

Tryghed
For kunden er det en ekstra sikkerhed, at handle med Dansk Hus & Have Service. Er der problemer med udførelsen eller andet undervejs, er vi på som projektledere hele vejen igennem. Og underleverandøren, bliver først betalt når kunden er tilfreds med arbejdet. For underleverandøren er der sikkerhed i form af, at kunden HAR betalt inden udførelsen.

Vores mission

Vi vil via vores online platform hjælpe med at forbedre vores underleverandørers effektivitet og understøtte deres virksomhed, samtidig med at vi hjælper vores kunder til hurtigt, nemt og gennemskueligt at få løst deres opgaver via lokale entreprenører. Til markedets bedste pris.


Adresse: Drasbeksgade 17A, 8560 Kolind, Denmark

CVR-nr: 37396613

Telefon: (+45) 71 96 90 50

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending