Kurv

Om os

Vi hjælper vores kunder med at spare penge, håndværkeren med at tjene penge og sammen skåner vi miljøet for gennemsnitligt 15 kg CO2 udledning pr. ordre!

Vores rejse begyndte i 2015

Beregn pris, book & betal

Ideen til Dansk Hus & Have Service opstod ud fra en vision om at gøre det at bestille en simpel ydelse som græsslåning, hækklipning og rengøring, nemmere, hurtigere og billigere. Deraf opstod grundstenen i vores virksomhed, nemlig prisberegneren. Med den sparer vi hver dag miljøet for flere tusinde kilometers unødvendig kørsel, ligesom både kunde og håndværker sparer tid og penge.
Dansk Hus & Have Services kontor
Dansk Hus &Have Services Udehold
Det perfekte match til en travl hverdag

Book online! Så klarer vi resten

Hver dag hjælper vores prisberegnere kunder til hurtigt, nemt og gennemskueligt at få løst deres opgaver eller projekter. 5 minutter i sofaen om aftenen. Længere tid tager det ikke at bestille en stubfræsning eller opsætning af et nyt hegn

Den normale proces når man skal have udført en opgave er at man ringer til forskellige håndværkere. De kommer forbi til en snak og sender efterfølgende (hvis de husker det) et tilbud. Inkluderet i håndværkerens pris er den forbrugte tid til kørsel, møde og tilbudsgivning. Med vores løsning skal håndværkeren udføre opgaven til en lavere pris, men til gengæld har han sparet tid på unødvendig kørsel, møde og tilbudsgivning.  

Lavere pris, større sikkerhed og fuld gennemskuelighed

Kvalitet til markedets bedste priser

Vores arbejde udføres af mindre virksomheder, men det er Dansk Hus & Have Service du handler med. Vores anlægsgartnere, tømrere, brolæggere og andre håndværkere har alle en kontrakt med os og vi fungerer som sparringspartner og eksternt kontor. Vi leverer opgaver og sørger for tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration.

Brolægning udføres af Dansk Hus & Have Service i hele landet
Vi har fået lavet støttemurer i en super kompliceret have. Peter som var projektleder kom med gode løsninger på hvordan det kunne gribes an. Alletiders - God oplevelse.
Maria Ekmann Knudsen
Højbjerg
Anlæg af ny have. Tommy og hans folk, har lavet en fantastisk fin have til mig. God behandling hele vejen igennem.
Ivan Frederiksen
København S
Levering

Til alle brofaste øer i DK

Brug for hjælp

Ring til os på (+45) 71 96 90 50

Tilfredshedsgaranti

I hele landet

100% sikker betaling

Bankoverførsel / MasterCard / Visa

Prisberegner

Beregn pris & book online

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner