Anlæg af have

Anlæg af have

At bygge hus er også at få lavet have og lagt belægning.

Når man har valgt at bygge drømmehuset er næste skridt at vælge den rigtige udenoms løsning, så hus, have, indkørsel, terrasser m.v. går op i en højere enhed.

Sammen med huset skaber den rette løsning med anlæg af have den perfekte helhed. Som vordende husejer bliver man præsenteret for en række valg man skal forholde sig til og på samme måde er det også med have og belægning. At træffe de rette valg er ikke lige så let som at vælge en liter mælk i supermarkedet – det kræver viden og indsigt og derfor giver det tryghed at have en god rådgiver ved sin side.

Kom godt og trygt i mål med os

Dansk Hus & Have Service har specialiseret sig i at hjælpe nybyggere med at komme godt i mål og få skabt et perfekt samlet resultat. Hos os får du én fast kontaktperson, hvad enten det er græs, hæk, belægning, hegn, carport eller træterrasse du ønsker. Du slipper for at skulle entrere med forskellige håndværkere og selv skulle styre og kontrollere forløbet. Vi tager ansvar og søger for at du kommer i mål med det aftalte projekt. Det er trygt og nemt.

Vi styrer og koordinerer

Vi er landsdækkende og har lavet massevis af projekter i hele landet. Denne erfaring kan du drage nytte af. Samtidig er det en fordel at kunne inddrage os så tidligt som muligt i projektet – det kan skabe nogle synergier i samarbejdet med husbyggerfirmaet som du kan drage økonomiske fordele af. Vi kan også i samarbejde med byggefirmaet lave en samlet plan for etablering, så du ikke risikerer at skulle gå på en pløret byggeplads de første måneder efter du er flyttet ind.

Leg selv med løsninger og priser

Som noget ekstra har vi skabt en unik prisberegner, der er med til at du nemt selv kan danne dig et overblik over hvad anlæg af have koster. Den giver dig mulighed for at lege med forskellige materialeløsninger og er et godt grundlag for viden om forskellige muligheder. Senere får du selvfølgelig et tilbud, der er lavet specielt til dig på baggrund af de valg du har foretaget i dialog med os.

Hos os får du:

  • En fast kontaktperson
  • God saglig rådgivning
  • Projektstyring
  • En fast pris man kan regne med
  • Et udspecificeret tilbud
  • Landsdækkende service
  • Kvalitetskontrol

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending