Rengøring

Rengøring

Dansk Hus & Have Service tilbyder rengøring til private, erhverv, håndværkere, boligforeninger og ejerforeninger, i hele landet, til markedets skarpeste pris og med online prisberegning, booking og administration.

Beregn pris online eller ring på 25 78 28 81:

Vi kommer med kort varsel og tilbyder dag til dag service!

Rengøring med Dansk Hus & Have Service, er top professionel landsdækkende rengøring til markedets skarpeste pris og med markedets mest gennemskuelige beregnings-, bestillings- og betalingstruktur.

Du beregner selv pris, booker og betaler online. Vælger du at få gjort rent på abonnement, behøver du ikke bekymre dig om betalingen, den trækkes automatisk med 7, 14 eller 21 dages interval, alt efter hvilken løsning du vælger. Du kan til enhver tid afbryde, pause eller genoptage dit abonnement via “min side” på Dansk Hus & Have Service.

Lad Dansk Hus & Have Service stå for rengøringen. Vi gør ALT grundigt rent og med en abonnementsordning er du sikret et altid skinnende rent kontor, arbejdsplads, hjem eller lignende.

Rengøring med Dansk Hus & Have Service inkluderer

 • Mulighed for online booking.
 • Dag til dag service. Book inden kl. 12.00, så kommer vi i morgen. Book efter kl. 12, så kommer vi i overmorgen!
 • Professionel daglig rengøring.
 • Professionel hovedrengøring.
 • Professionel flytterengøring.
 • Rengøring efter håndværkere.
 • Slutrengøring.
 • Rengøring en enkelt gang.
 • Rengøring på abonnement.
 • Faste rengøringsmedarbejdere.
 • Fokus på effektivitet og kvalitet.
 • Mulighed for abonnementsordning, så dit hjem altid er skinnende rent.
 • Fuldt forsikrede og erfarne folk.
 • Kontrollerede rengøringsmidler.
 • Store besparelser ved fast aftale.
 • Masser af service.
 • Kvalitetsgaranti.

Erhvervsrengøring

Hos os Dansk Hus & Have Service arbejder vi på at holde din arbejdsplads ren og præsentabel. Både ude og inde. Vi tilbyder erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder og ingen opgave er for stor eller for lille. Vi tilbyder almindelig kontorrengøring, vinduespudsning og trappevask til den store kontorbygning, ligesom vi også tilbyder at varetage pasning af udenomsarealerne med fx græsslåning, snerydning osv. God samlerabat gives.

>> Beregn pris på erhvervsrengøring og book online

Privat rengøring

Professionel privatrengøring, hjemmeservice og hovedrengøring udføres med største omhu for private i hele landet. Vi kommer med kort varsel, gerne fra dag til dag. Vi gør grundigt rent uge efter uge eller bare en enkelt gang.

>> Beregn pris på privat rengøring og book online

Hovedrengøring

Dansk Hus & Have Service udfører hovedrengøring, julerengøring og forårsrengøring for private og erhverv i hele landet. Vi kommer med kort varsel, gerne fra dag til dag.

>> Beregn pris på hovedrengøring og book online

Flytterengøring

Dansk Hus & Have Service udfører flytterengøring for private og boligselskaber, samt ved flytning for erhverv. Vi kommer med kort varsel, gerne fra dag til dag, vi fjerner alle spor efter såvel håndværkere som beboere.

>> Beregn pris på flytterengøring og book online

Håndværkerrengøring

Professionel håndværkerrengøring med online booking og administration! Håndværkerrengøring af parcelhuse, lejligheder og etagebyggeri, industri og produktion og efter nybyggeri og renovering.

>> Beregn pris på håndværkerrengøring og book online

Slutrengøring

Vi tilbyder en professionel slutrengøring, der sikrer, at boliger, bygninger og lokaler står flotte og indbydende, når kunden skal flytte ind.

>> Beregn pris på slutrengøring og book online

Få et tilbud
faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
OBS!
Der er fart på i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending