Salgskonsulent Copy

Salgskonsulent

Vil du rådgive og sælge totalløsninger inden for hus, have, anlæg og vedligehold til privatkunder såvel som erhverv, så har du chancen her. Hos Dansk Hus og Have Service arbejder du med en bred vifte af projekter fra start til slut.

Du bliver ansvarlig for alle faser i processen, fra indledende behovsafdækning, tilbudsgivning, salg og opfølgning, til efterfølgende igangsættelse og styring af projektet i samarbejde med de udførende håndværkere. Arbejdet kræver stor grad af selvstændighed, struktur og gå på mod, ligesom det er vigtigt at du kan håndtere at have mange bolde i luften og kan levere hurtig og professionel opfølgning, så kunderne oplever Dansk Hus og Have Service som en troværdig samarbejdspartner.

Opgaver

Du vil komme til at arbejde med tilbudsgivning på mange forskelligartede projekter, lige fra plantning af en hæk til etablering af komplet haveanlæg ved nybygget hus, grøn pleje hos en grundejerforening eller tilbudsgivning på større offentlige eller private udbud.

Sans for detaljen og styr på håndværket

Du har gerne viden om have, anlæg eller byggeri, men vigtigst er dog at du har styr på hele salgsprocessen og formår at sætte dig i kundens sted, lytte til deres ønsker – samtidig med at du udviser godt købmandskab.

Vi forventer at du:

  • Har solid erfaring med salg, tilbudsgivning og opfølgning.
  • Er i besiddelse af en stor portion gåpåmod og selvtillid.
  • Trives godt under pres og kan holde mange bolde i luften på en gang.
  • Er serviceminded og sælgende af natur.
  • Er kommunikativ stærk og mestrer fejlfrit dansk i både skrift og tale.
  • Er hurtig på tasterne og har nemt ved at lære nye systemer.

Hvem er vi

Dansk Hus & Have Service er landsdækkende, men vores administration ligger i Kolind på naturskønne Djursland, kun 30 km fra Århus.

Grundstenen i Dansk Hus & Have Service er vores prisberegner som er udviklet for at spare tid. Kunden sparer tid og håndværkeren sparer tid. Og tid er penge.

Man kan beregne pris, booke og betale en lang række ydelser online. Fx hækklipning, plænepleje, træfældning, stubfræsning, algebehandling, installation af robotplæneklipper, nedgravning af trampolin, havearbejde, hovedrengøring, opsætning af hegn, træterrasse, støttemure, belægning o.m.a. Ved større opgaver laver vi et udspecificeret tilbud.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med stort ansvar fra første dag. Du får mange kontaktflader og engagerede kollegaer, som løfter i flok. Vi tilbyder en attraktiv lønmodel med fast månedsløn og bonusordning, ligesom vi har sundhedsforsikring og pensionsordning efter 6 måneder.

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt i det nye år, men vi venter gerne på den rette medarbejder. Det daglige arbejde foregår på vores kontor i Kolind.

Besøg vores hjemmeside www.danskhusoghaveservice.dk for mere information.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning, CV, billede samt relevante bilag til [email protected]. Ansøgningsfristen er 8. december 2019 og vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christina på telefon 25 78 28 81.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Adresse: Drasbeksgade 17A, 8560 Kolind, Denmark

CVR-nr: 37396613

Telefon: (+45) 71 96 90 50

Dansk Hus & Have Service ApS

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede

Flisebelægning (anfør ca. mål)

Anlæg af græsplæne (anfør ca. mål)

Vælg græstype *
Afkrydsningsfelter

Plantning af hæk (anfør ca. mål)

Vælg hæktype *

Opbygning af træterrasse (anfør ca. mål)

Hvordan skal bunden opbygges? *

Opbygning af støttemur (anfør ca. mål)

Opbygning af trapper (anfør ca. mål)

Opsætning af hegn (anfør ca. mål)

Andet (anfør ca. mål)

Kontaktinformation

Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Der er travlt i øjeblikket og der kan derfor godt gå op til 1 uge +/- før vi har dit tilbud klar. Haster dit projekt? Så book online og kom forrest i køen! Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.
Sending

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Maximum upload size: 134.22MB
OBS! Vi får mange henvendelser og der kan godt gå op til 1 uge før vi har dit tilbud klar.

Haster dit projekt? Hvis det kan lade sig gøre, så book online. Du kommer forrest i køen og vores onlinepris er 10% lavere end vores listepris. Alle online ordrer behandles og udføres som 1. prioritet.

Sending