Selvstændig allround medarbejder til økonomi og tilbudsgivning søges!

Selvstændig allround medarbejder til økonomi og tilbudsgivning søges!

Vi er anderledes end noget du har prøvet før

Elsker du at kommunikere og organisere? Og vil du hjælpe os med at vokse? Så bliv en del af Dansk Hus & Have Service. En iværksætter virksomhed i stærk vækst.

Vi er en online virksomhed, der via vores webshop, hvor kunderne selv beregner pris, booker og betaler online, sælger serviceydelser til hele landet.

Vores primære ydelser er vedligehold af haver og grønne områder med hækklipning, græsslåning, træfældning og beskæring, samt anlæg og renovering af haver med belægning, støttemure, græsplæner og plantning af hæk. Derudover tilbyder vi rengøring, herunder blandt andet flytterengøring, håndværkerrengøring og vinduespolering. Og vi har mange andre spændende produkter og ydelser i støbeskeen.

Vores opgaver udføres dels af vores søsterselskab og dels af underleverandører, som alle er registrerede virksomheder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling med mange alsidige og selvstændige arbejdsopgaver og med gode arbejdsforhold på vores kontor i Kolind.

Du får masser af ansvar og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø præget af fart over feltet, initiativ og faglighed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver

 • Formidling af opgaver til underleverandører.
 • Udarbejdelse af skriftlige tilbud på større anlægsopgaver.
 • Besvarelse af kundehenvendelser via mail, chat og telefon.
 • Fakturering og ordrestyring.
 • Kunderådgivning.
 • Kommunikation med vores underleverandører fra anlægs-, entreprenør- og rengøringsbranchen.

Din profil

 • Du er lærenem, selvstændig, udadvendt og ansvarsbevidst.
 • Du er kundeminded og initiativrig.
 • Du kan jonglere med mange bolde uden at miste overblikket.
 • Du har flair for IT og vil nemt kunne sætte dig ind i vores systemer.
 • Du har relevant erfaring med økonomi, tilbudsgivning og kundebetjening.
 • Kendskab til eller interesse for vores produkter, samt erfaring fra anlægs- eller byggebranchen vil være et plus.

Din vigtigste opgave bliver at gøre vores kunder glade ved at yde god og kompetent rådgivning, og ved at hjælpe og guide kunden til den rigtige løsning. Du er god til at kommunikere, og det er et krav, at du mestrer dansk i både skrift og tale. Derudover forventer vi, at du har en baggrund/uddannelse indenfor kontor eller handel, og at du tidligere har arbejdet med kundeservice og/eller har kendskab til anlægsbranchen. Men oplæring vil finde sted, så det vigtigste er, at du har vilje og lyst til at lære.

Som person er du vant til at arbejde selvstændigt og har det godt med selv at træffe beslutninger. Du er god til at samarbejde, er fleksibel, hjælpsom og positiv af natur.

Stillingen er på 37 timer med arbejdstid fra kl. 8.00 til 16.00. Fredag dog til kl. 15.30.

Hvis du har lyst til et spændende job med mange udfordringer, er der ingen grund til at vente. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til [email protected].

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe og få en snak med Christina på telefon 25 78 28 81. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et tilbud

Få et tilbud

faa-et-tilbud-book-moede
Drop a file here or click to upload Vælg fil
Maximum upload size: 134.22MB
Sending